Wat en hoe?

 

MindLeader Joe Pequerrucho Mentalist Goochelaar Magic Entertainer Illusionist Mindmaster boeken


U leest het goed… MindLeader  met een “L”. Joe Pequerrucho is namelijk veel méér dan alleen een mind reader.

Doordat hij verschillende disciplines en technieken uit de goochelkunst, mentalisme en praktische psychologie met elkaar vermengt is hij in staat een unieke amusementsvorm te bieden.

Naast het creëren van de illusie dat hij gedachten kan lezen, misleidt hij uw ogen, beïnvloedt hij uw gedrag en manipuleert hij uw denkpatronen dusdanig dat ALLES mogelijk lijkt.

Ongeacht de setting waarin de acts worden gepresenteerd (close-up of als centrale show), zorgt deze vorm van entertainment naast grote verbazing ook voor de interactie die mensen met elkaar verbindt. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, beurs event, workshop, gala, bruiloft of andere (informele) gelegenheid.  Er wordt gegarandeerd over nagepraat!

MindLeader JPQ Joe Pequerrucho mentalist mystery entertainer magic


Boeking mogelijkheden:

Walk-around performance : Met zijn table magic act  benadert Joe uw gasten in kleine groepjes (en/of individueel) en laat ze van de ene in de andere verbazing vallen met zijn close-up repertoire. Dit bestaat uit trucs en demonstraties met o.a. speelkaarten, munten, geleende voorwerpen zoals smartphones, (bank-)pasjes, sieraden en horloges. Ook zullen er diverse kleinschalige mind tricks passeren zoals het achterhalen van iemands pincode bijvoorbeeld.

Stand Up show : Een centrale (podium) voorstelling waarin interactieve mind games & tricks op luchtige wijze worden gepresenteerd. De hoofdingrediënten van deze vermakelijke show: Non-verbale communicatie, on(der)bewuste beïnvloeding, mind control en ‘bovennatuurlijke’ zaken.

Pop-up Magic : Met Joe als “pop-up magician”  tijdens een beurs kan het contact tussen beursbezoekers en uw medewerkers op ongedwongen en vermakelijke wijze tot stand komen.
Trucs en verbazingwekkende demonstraties met visitekaartjes, pennen, bedrukte speelkaarten etc. behoren tot de mogelijkheden, zodat uw bedrijfsnaam, logo en/of product(en) extra aandacht krijgen.

Joe Pequerrucho MindLeader JPQ mentalist bedrijfsfeest magic entertainer evenement beurs