Info

MindLeader Joe Pequerrucho Mentalist Goochelaar Magic Entertainer Illusionist Mindmaster boeken


U leest het goed… MindLeader  met een “L”. Joe Pequerrucho is namelijk veel méér dan alleen een mind reader.

Doordat hij verschillende disciplines en technieken uit de goochelkunst, mentalisme en praktische psychologie met elkaar vermengt is hij in staat een unieke amusementsvorm te bieden. Naast het creëren van de illusie dat hij gedachten kan lezen, misleidt hij uw ogen, beïnvloedt hij uw gedrag en manipuleert hij uw denkpatronen dusdanig dat ALLES mogelijk lijkt.

Ongeacht de setting waarin de acts worden gepresenteerd (close-up of als centrale show), zorgt deze vorm van entertainment naast grote verbazing ook voor de interactie die mensen met elkaar verbindt. Joe Pequerrucho verzorgt optredens voor o.a.  personeelsfeesten, walking diners, jubilarissen, B2B party’s, beurzen, productpresentaties, workshops, recepties, bruiloften en andere familiefeesten

MindLeader JPQ Joe Pequerrucho mentalist mystery entertainer magic


Boekingsmogelijkheden:

– Walk-around performance : Joe is een geroutineerde entertainer die uw evenement naar een hoger niveau kan tillen met zijn close-up magic en demonstraties van mentalisme. Tijdens uw evenement loopt hij rond en zal hij zich mengen met de gasten, individueel of in kleine groepjes, om hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Het publiek wordt veelvuldig betrokken bij zijn wonderbaarlijke trucs. Hierbij worden o.a. speelkaarten, munten en geleende voorwerpen zoals smartphones, pasjes, sieraden en horloges gebruikt. Naast zijn vingervlugge trucs zal Joe ook de beste pokerfaces weten te kraken, gedachten kunnen lezen en andere verbijsterende mind tricks vertonen. De magie is soms letterlijk voelbaar, vooral omdat de illusies zich recht onder de neus van de toeschouwers afspelen. Hier zullen uw gasten gegarandeerd met volle teugen van kunnen genieten.

– Stand Up show : Een centrale (podium) voorstelling waarin interactieve mind games & tricks op zeer vermakelijke wijze worden gepresenteerd. De hoofdingrediënten van deze intrigerende show: Psychologische en zintuiglijke misleiding, gedragsbeïnvloeding en fascinerende gedachte-experimenten.

Pop-up Magic : Met Joe als “pop-up magician”  tijdens een beurs kan het contact tussen beursbezoekers en uw medewerkers op ongedwongen en vermakelijke wijze tot stand komen.
Trucs en verbazingwekkende demonstraties met visitekaartjes, pennen, bedrukte speelkaarten etc. behoren tot de mogelijkheden, zodat uw bedrijfsnaam, logo en/of product(en) extra aandacht krijgen.

De gewenste speelduur en eventuele combinatie van bovengenoemde performances is uiteraard bespreekbaar. Joe denkt graag met u mee over een passende invulling voor uw evenement of aangelegenheid.

Joe Pequerrucho MindLeader JPQ mentalist bedrijfsfeest magic entertainer evenement beurs