Wie is Joe?


Magic aan de Maas

De in Rotterdam geboren en getogen Joe Pequerrucho ontwikkelde al op zeer jonge leeftijd een passie voor de magische kunsten. Dit begon toen hij tijdens een feestje voor het eerst in levende lijve een goocheltruc zag vertonen. Niet alleen de truc zèlf fascineerde hem, maar vooral de verwondering en de enthousiaste reactie van de toeschouwers. Hierin schuilde de èchte magie waardoor de ambitie ontstond om een succesvolle carrière als magic & mystery entertainer na te streven.

MindLeader Joe Pequerrucho Mentalist Goochelaar Magic Entertainer Illusionist Mindmaster boeken

Inmiddels geniet Joe al ruim 25 jaar van zijn bestaan als fulltime performer. Naast talloze optredens op uiteenlopende evenementen, heeft hij mogen schitteren in verschillende (dinner-)shows, en mee mogen werken aan diverse mediaproducties, waaronder een aantal goedbekeken televisieprogramma’s.

Zo was hij o.a. wekelijks primetime te zien in een aantal reeksen van het Belgische amusementsprogramma De Magische 4op VT4. Daarin heeft hij vele bekende Vlamingen en Nederlanders doen verbazen met zijn kunsten.

Ook was hij te zien in het uiterst populaire “Op zoek naar het zesde zintuig van de KRO. In dit programma sloot zijn vakkundigheid perfect aan bij zijn rol als waarnemer. Tijdens de opdrachten die door de (zelfverklaarde) mediums en paragnosten werden volbracht zag Joe erop toe dat alles zo eerlijk mogelijk verliep tijdens het filmen.

Joe Pequerrucho MindLeader JPQ mentalist magic entertainer blindfold

Expertise & professionaliteit

Deze mysterieuze vakman kenmerkt hij zich door zijn charismatische magic performances en stijlvolle mind reading shows. Hierin flirt hij met het bovennatuurlijke en wordt de spot gedreven met het irrationele. Als expert op het gebied van vingervlugheid, misleiding en zintuigelijke manipulatie weet Joe op vermakelijke wijze zijn publiek mee te nemen in een wereld van onbegrensde mogelijkheden.

Het indrukwekkende resumé van Nederland’s enige echte MindLeader bestaat uit vele optredens en voorstellingen voor o.a. hotels, restaurants, casino’s, theaters, cruises en partyschepen, bedrijfsevenementen, trade shows, personeelsfeesten, dinner shows en verleende zijn medewerking en deskundigheid aan diverse mediaproducties.

Joe Pequerrucho heeft professionaliteit hoog in het vaandel staan en is een zeer toegankelijke en creatieve ondernemer. Hij denkt graag met u mee over een magische invulling voor uw volgende productie of evenement.


MindLeader Suits