Info & mogelijkheden


MindLeader performance

Boek een MindLeader performance voor uw volgende event en trakteer uw gasten of bezoekers op een unieke magische beleving!

Van kleine familiefeesten en personeelsuitjes tot grote evenementen zoals festivals en corporate events, voor bijna elke feestelijke gelegenheid is wel een passende invulling te vinden.

Met zijn verbluffende optredens laat Joe Pequerrucho gegarandeerd een onuitwisbare indruk achter op iedere partij. Of het nu gaat om een walk-around performance of centrale stand up show, zijn acts zorgen naast grote verwondering ook voor de interactie die mensen met elkaar verbindt. 

Mede door zijn vakbekwaamheid en flexibele instelling werken tal van artiestenbureaus, boekingskantoren, eventplanners, project- en partymanagers graag met deze magic professional samen.

Joe verzorgt optredens voor o.a.  personeelsfeesten, borrels, dinner parties, foodtruck- en bedrijfsfestivals, themafeesten, jubilea, beurzen, incentives, productpresentaties, klantendagen, netwerk events, workshops, bruiloften, overige familiebijeenkomsten en corporate evenementenBoekingsmogelijkheden:

Walk-around Performance

Joe is een geroutineerde entertainer die uw evenement naar een hoger niveau kan tillen met zijn close-up magic en demonstraties van mentalisme.

Tijdens uw evenement loopt hij rond en zal hij zich mengen met de gasten. Hij benadert ze individueel of in kleine groepjes, om hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Het publiek wordt veelvuldig betrokken bij zijn wonderbaarlijke table magic en mentale trucs. Hierbij worden o.a. speelkaarten, munten en geleende voorwerpen zoals smartphones, pasjes, sieraden en horloges gebruikt.

Gedurende zijn aanwezigheid zal Joe ook de beste pokerfaces weten te kraken, gedachten lezen en andere verbijsterende psychologische trucs vertonen. De magie is soms letterlijk voelbaar, vooral omdat de illusies zich recht onder de neus van de toeschouwers afspelen. Uw gasten zullen gegarandeerd met volle teugen genieten van een MindLeader performance van dichtbij!

Stand Up Show

Een centrale (podium) voorstelling waarin interactieve experimenten, mind games en psychologische illusies op zeer vermakelijke wijze worden gepresenteerd. Zo laat Joe o.a. zien hoe de illusie van vrije wil in stand gehouden kan worden doordat onze denkpatronen en keuzes gemakkelijk zijn te beïnvloeden. Ook geeft hij op wetenswaardige wijze antwoord op de vraag of onze gedachten werkelijk kunnen worden gelezen.

De hoofdingrediënten van deze intrigerende show: Speelse interactie, zintuiglijke manipulatie en misleiding, gedragsbeïnvloeding, non-verbale communicatie en bijna bovennatuurlijke breinbrekers.

Deze plenaire performance komt goed tot zijn recht op een podium in een theateropstelling maar ook gelijkvloers in bijvoorbeeld een vergaderzaal, trainingsruimte of auditorium. Ideaal inzetbaar als ijsbreker, (re-)energizer of spraakmakend intermezzo tijdens bijvoorbeeld een congres, seminar, klantendag of teambuilding sessie.

Promo Magic

Met Joe als “promo magician”  tijdens bijvoorbeeld een vakbeurs, campagne of product launch party kan het contact tussen de bezoekers en uw medewerkers op ongedwongen en verrassende wijze tot stand komen.
Illusies, trucs en verbazingwekkende demonstraties met visitekaartjes, pennen, bedrukte speelkaarten etc. behoren tot de mogelijkheden. Zo krijgt uw bedrijfsnaam, logo, boodschap en/of product(en) de extra aandacht met een magische touch.

MindLeader Workshop

Wat dacht u van een leuke en leerzame workshop? Samen met uw collega’s of vrienden leert u een aantal geheime technieken en trucs welke u direct zal kunnen toepassen. Joe biedt u een uniek inkijkje in de wereld van de magie en illusie zodat ook ú iedereen versteld kan doen staan!

De MindLeader Workshop is zeer geschikt als teambuilding uitje of als extra feature tijdens een personeelsfeest of ander evenement.


De gewenste speelduur en eventuele combinatie van bovengenoemde performances is uiteraard bespreekbaar. Joe denkt graag met u mee over een passende invulling voor uw evenement of aangelegenheid.


MindLeader Suits